Λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι πανελλήνιες εξετάσεις θέλω να ευχηθώ καλή καλή επιτυχία σε ολα τα παιδιά μας που ονειρεύονται και προσπαθούν σκληρά και με πίστη να υλοποιήσουν το όνειρο τους.
Σίγουρα πολλούς μήνες τώρα δίνετε προσομοιωτικά διαγωνίσματα και με θετική σκέψη, εμπιστοσύνη στις γνώσεις σας, ψυχραιμία και καλό ύπνο θα τα καταφέρετε!!!
Δεν χρειάζεται άγχος, πίεση, κουβέντες με άλλους που σας προκαλούν φόβο και ανασφάλεια. Οτι χρειάζεται να έχετε κάνει έχει ήδη γίνει, ο πανικός δεν έχει θέση εδώ. Ξυπνήστε με χαμόγελο, αναπνεύστε αργά και βαθιά και πείτε μέσα σας «Ναι, ξέρω, μπορώ, όλα θα πάνε καλά». Ακόμα και αν νιώσετε την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά, να ίδρωνετε και να τρέμουν τα χέρια σας, απλά αφήστε για ενα λεπτό κάτω το στύλο, πάρτε τρεις βαθιές αναπνοές και πείτε μέσα σας ξανά «Ναι, ξέρω, μπορώ, όλα θα πάνε καλά».
Στη ζωή θα χρειαστεί να δώσετε πολλές φορές εξετάσεις, καμία φορά δεν είναι η αρχή και το τέλος του κόσμου! Όλα γίνονται σε σωστό χρόνο και με σωστό τρόπο!
Να θυμόσαστε πως κάθε άνθρωπος έχει το δικό του μονοπάτι να βαδίσει και αυτό κάνει και το ταξίδι της ζωής υπέροχο, μαγικό!!! Ανοίξτε τα φτερά σας και οραματιστείτε τους εαυτούς σας να πετυχαίνετε τους στόχους σας, οποίοι και αν είναι αυτοί!!! Άφοβα !!! Καλή ευτυχία 😘💖😘💖 καλή επιτυχία 😘💖😘💖
Και να θυμόσαστε στη ζωή σας…Sky is the limit!!! Σοφία Λίναρη
Σύμβουλος Ψυχικής υγείας