ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΜΕΝΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ…

Βρήκατε τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας και θέλετε να τον κρατήσετε ζωντανό για πάντα…

Ακολουθήστε αυτές τις συνήθειες και η συναισθηματική σας σχέση θα ανθίσει πραγματικά.

1.  ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

Μαθαίνουμε τη δική του ιστορία, τα πιστεύω, τα θέλω, τα όνειρα, τους φόβους του. Το γεγονός οτι ζούμε μαζί με κάποιον δεν σημαίνει οτι γνωρίζουμε τα πάντα για εκείνον. Αρχικά γιατί συνεχώς αλλάζουμε και μόνο με ενδιαφέρον και παρατήρηση μπορούμε να εντοπίσουμε τις αλλαγές στον σύντροφο μας. Και δεύτερον γιατί σίγουρα είχε ζωή και πριν απο εμάς, εμπειρίες, χαρές, λύπες, επιτυχίες, απογοητεύσεις.

 

2. ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Κάθε μας διάλογος να έχει διάθεση να μοιραστούμε εμπειρίες, απόψεις με κέφι, αγάπη και υποστήριξη. Ακόμα και σε στιγμές που ο ένας απο τους δύο περνάει δύσκολα με ενεργητική ακρόαση και πραγματικό ενδιαφέρον να ακούμε και να  νιώθουμε τον σύντροφο μας. Το χιούμορ επίσης βοηθάει πολύ και ακόμα και σε στιγμές έντασης μπορεί να αποσυμφορήσει μια κατάσταση.

 

3.  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Δείχνουμε με πράξεις και λόγια την αγάπη μας και την δέσμευση μας στον σύντροφο μας. Τον κάνουμε να νιώθει μοναδικός μιλώντας για τα συναισθήματα μας και δείχνοντας τον θαυμασμό μας.  Εμπιστοσύνη σημαίνει οτι θα προστατεύουμε τη σχέση μας και δεν θα προδώσει ο ένας τον άλλο ποτέ.

 

4. ΚΟΙΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ

Με τον σύντροφο μας είναι σημαντικό να έχουμε όμοιο κώδικα ηθικής και αξιών. Να μπορούμε να ονειρευόμαστε μαζί, να βάζουμε στόχους και να τους υλοποιούμε. Με λίγα λόγια να συμπορευόμαστε και να εξελισσόμαστε παρέα.

 

ΣΟΦΙΑ ΛΙΝΑΡΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ