Λίγα λόγια για τη Σοφία

Η Σοφία Λίναρη είναι έγκριτο μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Συμβουλευτικής, ECCac Accredited European Counsellor και μέλος της IPPA (International Positive Psychology Association Member, ID number: 026390) , με έντεκα χρόνια εμπειρίας ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Σπούδασε Συμβουλευτική στο Κέντρο Εκλεκτικής Συμβουλευτικής, στο πολύτεχνο βασικές αρχες συμβουλευτικής και είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η επικοινωνία με τους ανθρώπους ήταν πάντα το δυνατό της σημείο και σύντομα γίνεται πρόεδρος συνεδρίων της AIESEC  (AIESEC is a global platform for young people to explore and develop their leadership potential) και ξεκινά  να εργάζεται στη Citibank ως  Indirect Business Manager. Η αγάπη της για τον  άνθρωπο και την εξέλιξή του την οδήγησε να αναλάβει με μεγάλη επιτυχία τον τομέα της εκπαίδευσης και κατάρτισης αντιπροσώπων πωλήσεων μέσω σεμιναρίων. Παράλληλα ξεκίνησε να αρθρογραφεί στο περιοδικό «citibank news»  και στη συνέχεια πήρε την τιμητική διάκριση, το Πανευρωπαϊκό Βραβείο Ολικής Ποιότητας Υπηρεσιών.

Η Σοφία μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα και είναι παντρεμένη με δυο  παιδιά.

Παρακολούθηση Σεμιναρίων/Εκπαιδεύσεων:

  • «The clinical psychology of children and young people», University of Edinburgh
  • «Your Absolute Best Year Yet» ετήσιο σεμινάριο από το διάσημο life coacher Robin Sharma
  • Πιστοποιητικό επάρκειας του Αθηνά τεστ διάγνωσης δυσκολιών μάθησης
  • «Μαθησιακές δυσκολίες-δυσλεξία και κατάρτιση προγραμμάτων παρέμβασης», Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • «Ερωτηματολόγια για τη διάγνωση της προβληματικής συμπεριφοράς παιδιών και εφήβων όλων των σχολικών ηλικιών» από το ΕΔΕΠΠΕ
  • «Η ερμηνεία του παιδικού ιχνογραφήματος» από την Μαργαρίτα Μπασακίδου στο Πολύτεχνο.
aboutPage_portrait_600x800