Η κατάλληλη στιγμή είναι Τώρα!!!

Θες να ζεις τη ζωή που έχεις ονειρευτεί; χρειάζεται να ξεκινήσεις αμέσως τώρα λοιπόν. Γιατί σε ένα χρόνο από σήμερα θα εύχεσαι να είχες ξεκινήσει σήμερα. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι τι έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα τι έχεις κάνει σημασία έχει ότι ο καθένας από μας έχει κάποιο δικό του στόχο. Όλοι μας έχουμε ένα όνειρο, όλοι θέλουμε να κάνουμε αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Σε 364 μέρες από σήμερα έχεις τη δυνατότητα να έχεις κάνει πολλά για να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου ή να έχεις παραμείνει στην αδράνεια και να συνεχίζεις να σκέφτεσαι ότι δεν τα κατάφερες.
Η ζωή δεν αλλάζει με ένα μαγικό τρόπο, η ζωή σας για να αλλάξει χρειάζεται να ξεκινήσετε με καθημερινές μικρές αλλαγές. Και ίσως να με ρωτήσετε και πότε είναι κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσει κάποιος; Η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα!!!τώρα!!!
Ο χρόνος του καθενός μας πάνω σ’ αυτό τον πλανήτη είναι περιορισμένος γι’ αυτό είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε να ζούμε την κάθε μας στιγμή να δημιουργούμε να ζούμε.
Σκεφτείτε λοιπόν ποιο είναι αυτό το ένα πράγμα που θέλετε να καταφέρετε μέσα σε ένα χρόνο το οποίο θα σας κάνει να είστε χαρούμενοι ευτυχισμένοι θα σας κάνει να ξυπνάτε κάθε πρωί να πετάγεστε από το κρεβάτι σας με χαρά.
Και ποιο είναι εκείνο το βήμα που πρέπει να ξεκινήσετε αυτή ακριβώς τη στιγμή έτσι ώστε να βρεθείτε όλο και πιο κοντά στην υλοποίηση του ονείρου σας.

Σοφία Λίναρη
Σύμβουλος ψυχικής υγείας